Për qejf

Harmonia midis punonjësve ka qenë gjithmonë e pranishme në klinikën KEIT. Staffi është gjithmonë e më shumë në rritje dhe bashkë me këtë numër edhe momentet e bukura dhe argëtuese. Nuk kanë munguar festat e ditëlindjeve, festat e fundvitit, aventurat jashtë dhe brenda Shqipërisë, duke u shoqëruar me emocione dhe me të qeshura pa fund midis kolegëve. Në KEIT jo vetëm që punohet fort, por gjendet gjithmonë koha edhe për t’u argëtuar.

Ke nevojë për ndihmë? Më shkruaj