Z. Alban Dudushi well known in media gets operated

Në datën 2 qershor 2012, stafi kirurgjikal i KEIT® operoi me shumë sukses prezantuesin dhe gazetarin e njohur të Top Channel, Z. Alban Dudushi. Operacioni i rino - septoplastikës, i cili kishte si qëllim përmirësimin e frymëmarrjes duke korrigjuar septumin nazal, doli me shumë sukses dhe Z. Dudushi, tashmë, gëzon shëndet të plotë. Duke falenderuar Z. Dudushi për besimin ndaj nesh, Stafi i KEIT® i uron rekuperim të shpejtë dhe suksese në profesionin e tij fisnik.

.

Read more >>